Pregătirea pentru fertilizare in vitro

Pregătirea pentru fertilizare in vitro

Înainte de procedura de fertilizare in vitro, femeile trebuie să treacă printr-un test de rezervă ovariană, care implică luarea unei probe de sânge și testarea acesteia pentru observarea nivelului hormonului stimulator al foliculului. Rezultatele acestui test vor oferi medicului informații importante despre mărimea și calitatea ouălor. De asemenea, este necesară […] mai mult »

Pașii pentru fertilizare in vitro

Pașii pentru fertilizare in vitro

Un ciclu de fertilizare in vitro durează, în general, 6 săptămâni de la începerea tratamentului medicamentos și până la transferul embrionului în uter. Într-un tratament de fertilizare in vitro, un ou este combinat cu sperma pentru a forma un embrion care este apoi transferat în uterul femeii. Dacă fertilizarea in […] mai mult »

Este dureroasă fertilizarea in vitro?

În general, oamenii experimentează senzațiile în moduri diferite și ceea ce poate fi insuportabil pentru o persoană nu este un motiv de îngrijorare pentru altă persoană. Prin urmare, neliniștile și temerile sunt justificate cu privire la durerea la care se poate aștepta o femeie în timpul unei proceduri de fertilizare […] mai mult »

Ce trebuie să faci după fertilizarea in vitro?

După ultima etapă a ciclului de fertilizare in vitro, care presupune transferul de embrioni, se pot relua activitățile zilnice normale. Totuși, ovarele pot fi încă mărite, așa că trebuie evitate activitățile viguroase, care ar putea provoca disconfort. Cele mai multe reacții adverse tipice includ mici scurgeri de lichid clar sau […] mai mult »

Cât durează o fertilizare in vitro?

Procedura de fertilizare in vitro implică cinci etape principale, și anume inducerea ovulației, obținerea oăulor, obținerea spermei, fertilizarea și transferul de embrioni. Un ciclu de fertilizare in vitro durează aproximativ două săptămâni și este posibil ca o femeie să aibă nevoie de mai mult de un ciclu de concepere. Prima […] mai mult »