Fertilizarea în vitro în Grecia – Preţ

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Numărul cuplurilor care apelează a fertilizarea în vitro este surprinzător de mare și este în continua creștere. Aproape un sfert din cupluri apelează la acest tip de fertilizare, la nivel mondial. Dar cum ne dăm seama că există probleme de infertiliate?

fertilizare in vitro greciaPrincipalul semnal de alarmă constă în contactul sexual neprotejat pe o perioadă de un an și absența sarcinii. În astfel de situații, membrii cuplului trebuie să se adreseze amandoi unui medic specialist pentru a putea identifica cauza și pentru a o trata. Ce este de ținut minte este că există alte modalități de tratare, dar fertilizarea în vitro reprezintă ultima soluție.
În Grecia unde clinicile de fertilizare în vitro se ridică la standarde europene, prețurile pentru o astfel de procedură se situează undeva între 1.000 și 3.000 de euro, în funcție de problemele pe care le prezintă pacienta.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

One Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *