Fertilizare în vitro – Preț Regina Maria

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Fertilizarea in vitro este o tehnologie de reproducere asistată (ART) denumită în mod obișnuit FIV. FIV este procesul de fertilizare prin extragerea ouălor, recuperarea unui eșantion de spermă și apoi combinarea manuală a unui ou și a spermei într-un vas de laborator. Embrionul (embrionii) este apoi transferat în uter. Alte forme de ART includ transferul intragitalopian gamete (GIFT) și transferul intragitalopian zygote (ZIFT).

fiv regina maria pretFiecare rețea privată de sănătate are un preț pentru FIV, iar pachetele diferă în funcție de ce este necesar pentru finalizarea procedurii FIV. Așadar este dificil să oferi un preț standard, însă un ciclu FIV poate ajunge la 2500 euro.

Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria vă prezintă următoare prețuri, cu precizarea că acestea nu includ consturile pentru tratamentul de stimulare:

  •  Monitorizarea tratamentului pentru FIV – 1300 RON.
  • FIV Standard cu transfer de ziua 2/3 – 8400 RON
  • FIV cu ICSI cu transfer de ziua 2/3 – 9800 RON
  • FIV cu ICSI în ciclu natural – 3500 RON
  • FIV pe ciclu natural fără obținere de ovocit – 1800 RON

Însă pentru un pachet personalizat, vă invităm să vă consultați cu reprezentanții Rețelei Private de Sănătate Regina Maria.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *