Fertilizare in vitro pe ciclu natural

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Fertilizarea in vitro pe ciclu natural este foarte asemănătoare cu fertilizarea standard in vitro, diferența constând în faptul că nu mai sunt administrate medicamente pentru a stimula ovarele sa elibereze mai multe ovule.

Fertilizare in vitro pe ciclu naturalFertilizarea in vitro pe ciclu natural are mai multe avantaje față de fertilizarea standard, fiind eliminat riscul de sindrom de hiperstimulare ovariană, prețul ridicat al injecțiilor cu gonadotropină, producția de embrioni în exces și evitarea sarcinilor multiple. Studiile au demonstrat că deși rata sarcinilor a fost la jumătate față de cea a ciclurilor stimulate, rata de implantare a embrionilor a fost mai mare în ciclul natural decât în ​​ciclurile stimulate. Dat fiind că rata obișnuită a sarcinilor obținute prin fertilizare in vitro este mult mai mare decât rata sarcinilor din anii trecuți, se anticipează că rata de succes a fertilizării in vitro pe ciclu natural va fi, de asemenea, mai mare.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *