Fertilizare in vitro mamă surogat

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

În prezent, sunt numeroase cupluri care nu pot concepe un copil sau nu pot aduce pe lume un copil în mod natural. Spre deosebire de anii trecuți, astăzi există câteva opțiuni viabile disponibile pentru astfel de cupluri care nu pot avea natural copilul pe care și-l doresc atât de mult. Una dintre aceste opțiuni este și fertilizarea in vitro cu o mamă surogat.

Procesul de surogare implică utilizarea uterului unei femei pentru a implanta și transporta embrionul unui copil – precum și pentru a naște copilul – pentru un alt individ sau cuplu. Femeia care poartă copilul este mamă surogat. Pentru acele femei care nu pot concepe sau nu pot avea copii în mod natural, există procesul de surogație gestațională. În acest caz, se utilizează fertilizarea in vitro prin care ovulele sunt recoltate de la femeia care dorește să fie mama biologică a copilului. Aceste ovule, împreună cu spermă care este colectată de la tatăl biologic al copilului, vor fi toate implantate în uterul mamei surogat. În acest moment, mama surogat va purta copilul în pântecele ei până la naștere.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *