Fertilizarea în vitro la Repromed

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Repromed este o clinică privată din Chișinău, specializată pe tratamentul infertilității la femei și la bărbați. Repromed dispune de specialiști cu înaltă calificare și experți în reproducerea umană.

fiv repromedPacienții pot beneficia la Repromed de servicii medicale de cea mai bună calitate, în conformitate cu standardele europene.
Viziunea Centrului Medical Repromed este de a oferi cele mai bune tratamente pentru cuplurile care se confruntă cu problema infertilității. Pe lângă aceasta, Repromed mai oferă calitate în tot ceea ce înseamnă act medical, toleranță, respect și empatie, confidențialitate, experiență și profesionalism, colaborare efectivă și spirit de echipă.
Prețurile pentru un tratament prin fertilizare în vitro variază: fertilizarea în vitro ciclu natural costă 14.900 de lei, iar fertilizarea în vitro ciclu cu stimulare ovariană costă 34.900 de lei.
Prețurile sunt destul de mari, dar competența centrului se ridică la nivelul așteptărilor.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *