Fertilizare în vitro la Sibiu

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Dacă ați hotărât că este momentul să apelați la fertilizarea în vitro și sunteți din apropiere de Sibiu, noi vă prezentăm două clinici de fertilizare în vitro care dau dovadă de profesionalism și sprijin pentru cuplurile care nu pot întemeia familii pe cale naturală. 


I Med Fertility Center este un centru de reproducere deschis recent, care promite și dă dovadă de experiență și profesionalism în ajutarea cuplurilor care au nevoie de fertilizare în vitro. Prețul pentru o procedură de tipul fertilizării în vitro începe de la prețul de 7.500 de lei.

Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu este o clinică înființată în septembrie 2006 și dispune de un laborator dotat cu echipamente tehnice la cele mai bune standarde internaționale. Centrul are o rată de succes de peste 51% în procedurile de fertilizare în vitro. Polisano se mândrește cu numeroase proceduri care au dus la întemeierea multor familii.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *