Clinici de fertilizare in vitro Turcia

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Fertilizarea in vitro reprezintă în momentul actual un tip de tehnologie de reproducere asistată, care implică colectarea ouălor din ovarele unei femei și fertilizarea lor cu spermă. Acest ou fertilizat este cunoscut ca embrion.

Embrionul poate fi apoi înghețat pentru depozitare sau transferat în uterul unei femei. Fertilizarea in vitro este o procedură salvatoare pentru cuplurile care nu pot avea copii în mod natural. Sunt numeroase clinici de fertilizare in vitro în Turcia, cu medici specializați în Reproducerea Endocrinologică și Infertilitate.

Unele dintre aceste clinici sunt atât de populare, încât peste 3000 de cupluri ajung anual în Turcia pentru a efectua un tratament de fertilizare in vitro. De asemenea, în ultima perioadă, dată fiind popularitatea serviciilor medicale de fertilizare in vitro, cele mai multe clinici de fertilizare in vitro din Turcia oferă pachete  avantajoase de tratament, zbor și cazare la hoteluri partenere.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *