Cele mai bune clinici de fertilizare din București

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Din ce în ce mai multe cupluri apelează la fertilizarea în vitro pentru a putea avea un copil și pentru a putea întemeia o familie. Acest tip de procedură nu este deloc ieftină, iar cuplurile care sunt nevoite să apeleze la acest tratament, trebuie să facă un efort financiar considerabil.

Cererea din ce în ce mai mare pentru o astfel de procedură, a dus la deschiderea mai multor clinici pentru fertilizare în vitro. Desigur, când vine vorba de o astfel de procedură, trebuie să alegem cele mai bune clinici, așa că noi vă prezentăm trei cele mai bune clinici pentru fertilizare din București.

Departamentul de Reproducere Umană Asistată al Spitalului Clinic Dr. Panait Sârbu din București este un spital de stat care oferă fertilizare în vitro la pretul de 6.600 lei.

Centrul de Medicină Materno-Fetală și Reproducere Umană Medlife. Acesta este un centru privat, dar care se ridică la standarde europene.

Clinica de fertilitate Gynera este o clinică privată unde puteți apela la fertilizare în vitro la prețul de 5.800 de lei.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *